Logo

KULCSEMBER KÉPZÉSEN JÁRTAM MISKOLCON

mondok andrea es tonk emil

A február hónapot nagyon vártam, mert először mehettem a Kulcsemberek találkozójára, Miskolcra.
Az idő nagyon megviccelt minket, mert előző nap korcsolyapályává váltak az ország útjai.

Nagy izgalommal ébredtünk, de az égiek Velünk voltak és száraz, napsütéses időben utazhattunk. Az első jel, hogy jó helyen és időben vagyunk, azt egy autó rendszáma mutatta meg Nekünk, ugyanis az M3 autópálya felhajtójánál egy „JNS” rendszámú autó ment előttünk. A jelekre figyelnünk kell és Nekünk ez volt az első jel, hogy „jó úton járunk”.

Sikeresen, időben odaértünk Miskolcra, és lassan elkezdődött Tonk Emil fantasztikus képzése. Nekem dupla élmény volt látni a cég székházát és azt megtapasztalni, hogy a cég is minőségi helyszínt biztosít. Lakberendezőként egyedi bútorgyártással foglalkozom és nagyon szeretek építkezésekre, házakba, lakásokba járni, de amikor egy kész „enteriőrbe” csöppenek, akkor nagy örömet, boldogságot jelent, ha szépet látok. Itt a miskolci székházban a lelkem melegbe öltözött, de nem csak a „teától”!

Tonk Emil előadása nagyon tetszett, sokat jegyzeteltem, és aminek nagyon örültem, hogy voltak olyan általa is fontos alappillérei a hálózatépítésnek, ami nálam a  munkám során elengedhetetlen. Ezek a tervezés folyamatai - nagyon fontosak!!!!

Nagyon jól éreztem magam és mondhatom a csapattársaim is. A hazafele út is jó hangulatban telt, köszönjük ezt a szép Napot!

A következő KK-t már nagyon várom, biztos ott leszek!

Üdvözlettel:
Mondok Andrea a Delfin csapatból

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.