Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

FITTEN KEZD A REGGELEDET!

Nahrofitos reggel

Miért? Önmagad miatt, a gyerekeid miatt, hogy támaszként ott tudjál állni a hátuk mögött, ha szükség van rád.
Hogyan? Fogadd szeretettel kis élettörténetünket.
Gyerekeink két tannyelvű iskolába járnak. Adrienn első osztályos, Dia pedig ötödikes. Nálunk mindkettejük életében szeptembertől új életszakasz indult! A kis óvodásból iskolás, a kis iskolásból felső tagozatos lett!
A megfelelni akarás, a követelmények betartása, a heti 10 angol óra, a történelem és ország ismeret angol nyelven, a minden napos testnevelés órák, az új tanárok, tanító nénik nagy megterhelést jelentett piciny szervezetüknek.

10 éve az életem része az Életfa Program, 10 éve reggeleim fényét adja a NAHROFIT ITAL – kávés és vaníliás ízben kapható -, mely könnyen elkészíthető, selymes, lágy, kellemes aromájú, minőségi reggeli a sejtjeimnek. Chi-kung gyakorlat után a NAHROFIT KÁVÉT kortyolgatva készülök fel a napi teendőimre.

Gyerekeim életében is egy és nulla évesen jött el az Életfa Program, ezért már kis korban elkezdték élvezni e kiváló termék hatását!

Nagylányom reggelije és néha vacsorája a NAHROFIT. Könnyen elkészíthető, segíti az immunrendszer normális működését, javítja az agysejtek működését, fokozza a szem vérellátását, és nem éhezik a gyerekem a tízórai szünetig.

Mi lett az eredménye e rendszeres Nahrofit fogyasztásnak?

Nem voltak betegek e tanévben - előtte se -, nem fáradékonyak, táncedzésre járnak heti 2x, és boldogan élik a sulis hétköznapokat!
Dia félévi bizonyítványa 4,7 lett, az új angol történelem tantárgyát ötösre zárta. Ötödikes lévén nem rontott, hanem javított az átlagán!
Adrienn pedig kiválóan teljesítette az első osztály első félévét!

Ebben a hónapban a cég segít abban, hogy Te is beépítsd ezt a svájci reggelit gyerekeid, ill. saját életedben.

Szeretettel:
Hegyi Gyöngyi
egy boldog édesanya
70/4572712

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok