Logo

AZ IDEI ELSŐ DELFIN KONFERENCIA

hegyi Miklosne es Makne Marika

Tata, 2014. január 25.

Mint már annyi alkalommal, most is vártam a nap eljövetelét. Nagy izgalomba voltam, mivel az interneten nagyon rossz időt jeleztek. Ugyanis mozgásfogyatékos vagyok, és csúszós úton nem tudok közlekedni. Szerencsére most nem így lett.

Végre ismét együtt volt a számomra nyugalmat, meghittséget árasztó csapat. Hiszen minden alkalommal sokat kapok tőlük. Állandó törekvésük az egészségre nevelés. Azt hiszem ezzel a szándékukkal tudtam nagyon gyorsan azonosulni velük.

A nagyszerű előadók most is szeretettel tették dolgukat. A jelenlévő gyermekcsapat egészségtől kipirulva sugározta, hogy szüleiknek igyekezete meghozta a munkájuk eredményét.

Sok féle betegségre hallottam gyógyírt.

Nagyon kedvelem az újabbnál újabb termékeket, amelyek ápolttá teszik bőrünket. Belső szerveinket is tudjuk kényeztetni a kitűnő étrend kiegészítőkkel.

És, hogy mi sem bizonyítja jobban, hogy az Életfa Program csapatának tényleg az egészségmegőrzés a fő célja?

A mozgásra nevelést a jóga nagy mestere, Idra nagyszerű szakértelmével mutatja meg nekünk. Minden egyes találkozás, így ez a nap is arra ösztökélt, hogy nem hagyhatom el magamat. Szünet nélkül mindennap kell lenni időnek, energiának, hogy külsőleg és belsőleg is fitt maradjak. Fő célomnak tartom, hogy mindenhová elvigyem a hírét az Életfa Programnak. Ezzel is segítve munkájukat, és hogy minél több embernek legyen fontos az egészségét minél tovább megőrizni.

Tisztelettel:
Mákné Mária
Tatabánya

makne csoportkep

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.