Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

HA JANUÁR, AKKOR BALOGH ANDRÁSNÁL TALÁLKOZUNK…

csoptal

Balmazújváros 2014. január 11. reggel. Csörög az óra, menni kell dolgozni. Ránézek az órára, 6 óra 30 perc.

Hoppá, ma nem dolgozni megyek, hanem Hajdúböszörménybe. Fürdőszoba, reggeli, indulás az autóbuszhoz, irány Debrecen és onnan a hajdúsági város. Ez már hagyomány, hogy a JNS Hungária Kelet-magyarországi tagjai itt kezdik az évet.

Sokan kérdezték már tőlem, megéri a fáradság, a sok utazás (főleg, ha Budapestre megyek konferenciára, volt olyan időszak, amikor fél négykor keltem). A válaszom: igen. Aki még nem volt konferencián vagy csapattalálkozón az nem tudhatja.

Azt a hangulatot nem lehet leírni, visszaadni, ott kell lenni. Ilyenkor találkozunk az ismerősökkel, tudunk beszélgetni, megosztani tapasztalatainkat. Minden előadásból lehet tanulni, okulni. A sok mosolygós embertől jó kedved lesz és feltöltődve távozol. Visszatérve a szombati napra, sokan az utolsó pillanatban mondták le a részvételt, de így is nagyon sok kedves emberrel tudtam találkozni.

Köztük Harsányi Edit doktornővel aki "Te tudod a titkos számot?" címmel tartott előadást. A titkos számot az előadás végére ígérte felfedni. Editke kedvenc készítményeiről beszélt (bár szerintem neki majdnem mindegyik a kedvence). Borsmenta-zöld tea tabletta, Affiline, Boróka szirup, Tannen szirup, Magnézium tabletta, aroma olajok, NR, borotválkozás utáni gél, Soft Line kéz krém, Deo Plus. A legfőbb kedvence azonban per pillanat nem kapható, és ez a Csokipuding.

Aki hallotta már Editke előadását, alig várja, hogy vége legyen a hétvégének és tudjon menni vásárolni, mert olyan kedvet tud csinálni a készítményekhez. Az előadás végére kiderült, hogy a titkos szám ott van a telefonodban is, ami nem más, mint a szponzorod száma. Ő tájékoztat téged mindenről és utat mutat. A konferencia végén Karasszon Dezső felajánlotta, hogy autóval hazavisz, így már negyed ötre a lakásomon voltam.

Aki többet szeretne megtudni a konferenciáról, hívja a "titkos számot" és megtudja mi volt a témája Schmidt Ferenc igazgató úr, Szilágyi Ildikó, Tóthné Borza Ildikó előadásának. Megtudja, Balog András és Erzsike mivel lepte munkatársait, milyen terméktapasztalatok voltak, ki tornáztatott meg bennünket és Herczkuné Editke milyen háziasszony volt. Én is hívom a számot, mert tájékoztatom a szponzoromat a mai napról, mivel Jerne lebetegedett. De az infót a rendezvényről így is átadta!

Szeretettel:
Komlósi Kati

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok