Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

START KÉPZÉS HAJDÚBÖSZÖRMÉNYBEN

Csupaszív csapat  - Start képzésen

Csapatunk tagja szeptemberben csatlakozott hozzánk, decemberben pedig részt vett a Start képzésen. Intelligens termékfogyasztó, forgalmazó, és már egy 5 fős csoport vezetője. 

Fogadjátok szeretettel Mohos Péter debreceni munkatársunk gondolatait, érzéseit. Arról ír, hogy miért érte meg elvégezni decemberben a Start Képzést.

Szeretettel:
Baloghné Erzsike és András
értékesítési igazgatók életmód-tanácsadók!

A Just-Nahrin termékek közelebbi megismerésével úgy érzem, hogy könnyebben tudok majd egy céltudatos, tervezett vásárlási stratégiát felállítani, valamint a forgalmazás során meggyőzően tudok majd beszélni rendszeres fogyasztásuk előnyeiről, pozitív, jótékony hatásaikról.

Részemről nagy fantáziát és lehetőséget látok az Életfa Programban, úgy érzem, hogy több szirmába is nagy kedvem van alkotó módon bekapcsolódni.

Az üzletépítés technikájában az ragadott meg, hogy nem klasszikus MLM rendszerben kell dolgoznunk, hanem egy speciális Életfa hálózatban, ahol elengedhetetlen feltétel, hogy foglalkoznunk kell az emberekkel.

A START képzés során olyan értékes információkkal gazdagodtam, melyek nagyban hozzásegíthetnek ahhoz, hogy belátható időn belül eredményes termékforgalmazó, illetve hálózatépítő lehessek.

Mohos Péter
3%-osmunkatárs Debrecenből

P1240760

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok