Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

KARÁCSONYI GONDOLATOK A NAPSUGÁR CSAPATBAN

Napsugár csapat karácsonya

Szeretet, szakmaiság, jó hangulat, összetartozás, csapatszellem, lelkesedés, varázs…Ez jellemezte az idei karácsonyi találkozónkat is a Napsugár Csapatban. Örömmel osztok meg Veled, kedves olvasó, néhány érzést, élményt, amit csapattársaimtól kaptam!

Szilágyi Ildikó

A Napsugár Csapat vezetője

Az, hogy jól éreztem magam, korántsem adja vissza az érzéseimet. Csak nehéz leírni… De akkor hogyan oszthatom meg mással? Talán azért merülnek ezek fel bennem, mert újra elolvastam a kihúzott idézetet! 

"Köszönöm, ahol most vagyok,
Köszönöm, amit most kapok.
Köszönöm, hogy minden úton
Szeretni tanulhatok"
(Bagdi Bella)
Tényleg igaz az, hogy nem véletlenül került ez az idézet hozzám? Miért vagyok olyan javíthatatlan materialista? Egy biztos: van tanulni valóm, bőven. És megpróbálok magamba szállni. Megpróbálok elfogadóbb lenni. Megpróbálok jobb ember lenni. Talán sikerülni fog....
Olyan szeretettel küldöm ezeket a sorokat, amilyen szeretettel írtad az idézeteket. És valamennyiünk nevében köszönöm!

Dr. Horváth Andrea

Nagyon kellemesen vasárnap délutánt töltöttünk együtt az ünnep fényében. Igaz már nem sütött a nap, de mi RAGYOGTUNK, ahogyan Ildikó mondja. Dr. Horváth Andrea figyelemfelkeltő előadást tartott az idén bevezetett termékek jótékony hatásáról. Györffy Erzsó és kislánya beszámolója nagyon érdekes és tanulságos volt, csak úgy, mint a 10 éves Jubileumi Konferenciánkon készült fim! Nekem különösen, hiszen akkor én még nem tartoztam a csapathoz.
A saját készítésű sütemények kóstolgatása igazi kulináris élményt jelentett, mert mindenki nagy szeretettel készítette. Az egymás megajándékozása nagyon kedves gesztus volt. Ildikó is kedveskedett nekünk, megajándékozott minket a Napsugár Csapatunk logójával díszített matricával, és egy-egy szép idézettel, amit mindenki saját kezűleg húzott az Ildikó kezéből, és fel is olvastuk egymásnak!
Aztán együtt örültünk a csapatsikereinknek, és a jövő elképzeléséről, célokról, tervekről tartott Ildikó lelkesítő előadást.
Az Életfa Záródallal zártuk az estét. Nagyon jól éreztük magunkat, jó volt ismét együtt lenni!

Borsodi Eszter

Mai mottóm: "Hálás vagyok ezért a napért, hálás vagyok mindenért. Hálás vagyok csodákért, ami ezen a napon ér!"

Czirják Ildikó

Karácsony?! S mit is jelent egy Karácsonyi Ünnepség egy igazi csapatban?! A Karácsony szó hallatán mindenkinek az évvége, az ünnepi fa, a Szeretet és a család jut eszébe. Ez a Napsugár Csapat karácsonyi Ünnepségén sem történhetett másként. S mi az, ami azzá tette?! Először is egy csodás lendületű és lelkületű szponzor. Aki mindig beragyogja csapatát, és lendületet, célt, utat mutat neki. Másodsorban a csodás csapat tagjai, akiket maga köré gyűjtött, és mint facsemetéiről gondoskodik minden szinten a „táplálásukról”. Harmadsorban az az ünnepi miliő, amit a dekoráció és a csapat ébreszt egymásban. Melyet az egymás ajándékozásával, és apró figyelmes ajándékokkal is kifejeztünk egymás felé. Negyed – s nem utolsó - sorban azok az ismeretlenül húzott és mégis személyre szabott idézetek, melyeket magáénak vélhet mindenki önnönmaga. A szponzoromtól és a sors keze által vezérelt idézetemet most imígyen megosztom véletek, hogy gyarapodjon lelki szépségetek. S a Karácsony Ünnepe lengjen belül át mindannyitokat.

"Amikor valakinek az álmát segíted valóra váltani, az élet a te álmodat fogja cserébe megvalósítani. Amikor valakinek segítesz egy problémáját megoldani, az élet egy problémádat azonnal elrendezi." /Bagdi Bella/

Köszönettel: Tóth Andrea, Napsugár Csapat

 

További képek a rendezvényről:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok