Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

SIKER A NOVEMBERI STARTKÉPZÉSEN

Andrea Just virágkapuban

Aki megosztotta gondolatait érzéseit érdemes tudni róla, hogy komoly jövőképe, célja, terve van az Életfa Programmal. Komolyan vette ezt az iskolát, képzést, pontos és érdeklődő volt. Nagyon jó tanuló volt és jó tanító lesz belőle. Olvassuk szeretettel Tóth Andrea gondolatait, érzéseit!

Kedves Előadók – Ildikó, Edit, Erzsike és András!
Nagyon örülök, hogy a Start képzésen részt vehettem. Igazán rövid ideje vagyok ennek a csodás és nagyon lelkes csapatnak tagja. S olyan ismeretekre tehettem szert, melyek nemcsak az Életfa Programban, hanem az Életem Fájának nevelésében is rengeteg segítséget adott, ad és fog is majd adni az elkövetkezendőkben.
Még mélyebbre ereszthettem tudásom fájának gyökerét, hogy a lombja még élettelibb legyen. Visszaadva a „tápláló erőt”, a tudást.
Lehetőségem nyílt megismerni a csapattársaimat, valamint az igen briliáns és segítőkész előadóimat. Véletlen? Nincs - mint tudjuk. De sors van. S hiába különbözünk ebben a csapatba, hallgatóság körében; de a belső értékeink alapjai szinte azonosak, és ez kovácsolja még összébb a hatalmas, nagy csapatot is.
A képzésen elsajátított ismeretek révén lehetőség nyílt megfogalmazni terveimet, céljaimat, álmaimat; melyek akár leírva, akár olvasva vagy elmondva önmagamról és a jövőmről, környezetem jövőjéről adhatnak képet. Azok az új munkatársak, akik majd ezt követően akarnak elindulni az Életfa Programban, illetve a Start képzésben, azok számára csakis javasolni tudom eme képzést, - mivel ez nem „beülök és hallgatom, majd lendületet veszek”, hanem magamba ölelem, befogadom és gyarapítom Életem Fáját, mellyel egy „Erdőt” és annak „Lelkét alkothatom meg”.

Köszönettel:
Tóth Andrea
Napsugár Csapat Debrecen

További képek:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok