Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

GYERE ÉS ÁLLJ KÖZÉNK!

Delfin vezetők

A múlt hétvége sok közös programot tartogatott a Delfin csapat tagjainak, vezetőinek, hiszen szombaton Kulcsember Találkozót tartottunk, majd utána együtt egy felejthetetlen estét töltöttünk egy hangulatos tatai étteremben. Vasárnap pedig ismét a megszokott táncedzésünk következett!

Kulcsember TalálkozóMi is az a Kulcsember Találkozó?
Egy vidám hangvételű, barátságos társaság, ahol én tanítom a vezetőimet és sokat tanulunk egymás referenciáiból. Csapatban minden könnyebb, tervezünk, célokat tűzünk ki, és folyamatosan fejlődünk.
A téma most elsősorban John Maxwell 2013. november 9-én tartott előadásának elemezése és átadása volt. Az Életfa Programban a november a „Tudás hónapja”, így amit én megtanultam azt tanítom csapatom vezetőinek és leendő vezetőimnek egyaránt.

Kulcsember TalálkozóÉtteremben a Delfinek?
Csapattagoknak, a csapat vezetőinek szükségük van közös programokra, közös élményekre, önfeledt kacagásra és meghittségre. Ezt az érzést adta nekünk a találkozónk után rendezett este, amikor is együtt volt a „nagy” csapat! Nálunk semmi nem kötelező, de ha fejlődni akarsz, kell a tanulás, de utána a kikapcsolódás is.

Miért járunk mi táncedzésre? Ráadásul együtt?
2013. december 7-én, szombaton lesz az Életfa Program Vezetői Bálja a székesfehérvári Szent István Művelődési Ház báltermében. Ez lesz a VII. bálunk és már hagyománnyá vált, hogy minden évben valamelyik nagy csapat nyitótánccal teszi hangulatosabbá, ünnepibbé a rendezvényt. 2013-ban a Delfin csapat kapta meg ezt a megtiszteltetést.
Nagy lázban készülődünk a nyitótáncra, tanuljuk a koreográfiát és közben együtt alkotunk.
Ez volt a mi közös hétvégénk!

Gyere és állj közénk, érezd át az együtt alkotás örömét!

Szeretettel:
Hegyi Gyöngyi
életvezetési tanácsadó
70/4572712

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok