Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

KONFERENCIA - VÁLTOZÁS ÉS ÚJ CÉLOK

Hegyi Gyöngyi konferencián

2013. november 16. szombat, LXII. Életfa Konferencia, Budapest
Fél 9-kor elsők között érkeztünk párommal a CEU Konferencia Központba, ahol már megkezdődtek az előkészületek a minőségi vendégváráshoz.

Üdvözlő ital a Nahrintól, regisztráció, új termékek leírásai, színpadi dekoráció, tombolák és a Gyerek Klub előkészítése.
Megérkezett a cég hivatalos fotósa Tóth Béla, és a nap háziasszonya, Skripek Mária a Delfin csapat egyik nagy vezetője.
Majd 9 órától elindult a lelkes tanulni vágyó életfások és vendégeik kavalkádja az előadóterem felé. Élettel teli lett a rendezvényközpont!

Boldogan láttam csapatom kitartó tagjait, és az újak örömteli mosolyát.
10 órakor kezdetét vette a Nahrin termékbevezető konferencia Magyarországon, az Életfa Országos Egészségőrző Program keretében!
Két új termékkel lettünk gazdagabbak: a Sütőtökmag sziruppal és a Magnézium kapszulával, amelyek minden felnőtt ember számára nélkülözhetetlenek!
Schmidt Ferenc Igazgató Úr gondolkodásmódbeli tanácsai, üzleti ötletei elindították bennem az újabb tervezést és célkitűzéseket, amivel még hatékonyabban tudom vezetni csapatomat.
Az MLM CRUISE hajóról szóló videó ráébresztett a kommunikáció lényeges választási lehetőségére! Ott hoztam egy döntést, ami életem egyik meghatározó pillanata volt! Életem minden területén akarok döntési szabadságot adni önmagam számára. Hogyan? Ez az, amit megtanultam, de egy kicsit fájdalmas volt!
Tonk Emil sokszor elmondta nekünk: arra figyelj, ami nem tetszik vagy fájdalmasan érint egy adott előadásból, hiszen ott van még feladatot! Én ezt megkaptam, elgondolkoztam és döntöttem!

Csapatom nagy számban képviselte magát a „Szép beszéd – verset mondok” szavalóverseny döntőjét a Gyerek Klubban ezen a napon, amiért ezúton szeretnék köszönetet mondani minden kedves szülőnek, gyermeknek és Életfa Vezetőimnek!

A gyermekeink a tükörképeink, a jövőnk nemzedékei!
Köszönöm, hogy ennyi élménnyel gazdagabban térhettem haza, és újult erővel, ambícióval és tudással taníthatom csapatom vezetőit! Köszönöm, hogy évente négyszer együtt lehettünk mi Delfinek a nagy országos Életfa csapattal!

Hegyi Gyöngyi
Életvezetési Tanácsadó
06-70-4572712
http://www.hegyigyongyi.hu