Logo

AZ ELSŐ ÉLETFA KONFERENCIA ÉLMÉNYE

az-elso-eletfa-konferencia-elmenyem

Munkám során azt tapasztalom, az a legszerencsésebb, ha a frissen csatlakozott jelölt a lehető leghamarabb él minden információ, benyomásgyűjtő lehetőséggel, hogy minél több oldalról megerősödhessen a döntésében, hogy jól cselekedett, hogy érezhesse, igen: MEGÉRKEZETT!

Nagyon örülök, hogy a cikk írója ezt tette, és teszi. A következő írásban első Életfa Konferencia élményéről számol be. Olvasd szeretettel!

Szilágyi Ildikó
vezető tanácsadó, tréner
20 9 519 908

Mi és az Életfa Program

Életünk első Életfa Konferenciáján vettünk részt férjemmel és kisfiammal. Az út, ami idevezetett minket érdekes és izgalmas volt.
3 gyermek édesanyjaként és természetgyógyász-fitoterapeutaként jó ideje a gyógynövények, a természetes életmódra való törekvés szellemében igyekeztem élni családommal, aktívan keresve a lehetőséget, hogy mindeközben másoknak is segíthessek mindezzel.

Így találtam rá az Életfa Programra, ami már az első pillanatban szimpatikusnak tűnt komplex, átfogó rendszerével, azzal, ahogy életünk minden fontos mozzanatát átölelően, óvó, segítő kézzel igyekszik támogatni minket céljaink megvalósításában, csodálatos termékekkel és nem utolsó sorban az egészséges életmód biztosítása mellett anyagi biztonságot adóan.

Mindezt a felismerést tett követte, és a Facebook segítségével találtam rá Szilágyi Ildikóra, aki rögtön szeretettel és hatalmas lelkesedéssel igyekezett segíteni nekem. Sok beszélgetés után aztán ez a szépen alakuló kapcsolat valamiért mégis megszakadt. És hogy mennyire nincsenek véletlenek... a szünet után ismét feltűnt életünkben - mintegy váratlan ajándék - az Életfa, akkor Varga Gyula révén, akivel ismét sokat beszélgettünk, és már biztosan tudtuk, hogy igen, akkor, először is jó úton jártunk, de az idő a cselekvésre igazán csak most jött el számunkra.

Ildikóval onnan folytattuk, ahol abbahagytuk a beszélgetéseinket, és pár nap múlva már csatlakoztunk és részt vettünk a Konferencián. Nem csalódtunk! Az a hangulat, lelkesedés és színvonal, amit ott és akkor azon a szombaton megtapasztaltunk új távlatokat nyitott meg előttünk.

Az a biztonság, ahogy a Gyerek Klub munkatársai az amúgy rendkívül mozgékony 6 éves kisfiunkkal foglalkoztak, miközben mi a rendkívül hasznos és nívós előadásokat hallgathattuk, az a szeretet, ahogy Igazgató Úr a rendkívül sok elfoglaltsága közepette beszélgetett velünk, az az óvó, segítő törődés, amivel Ildikó támogatott az első, bátortalan lépésekkor minket, az a tudat, hogy mi is ehhez a nagy családhoz tartozhatunk rég nem tapasztalt örömmel és kíváncsisággal, örömmel tarkított érzést adott számunkra.
Az úton tehát elindultunk férjemmel, együtt, egymásért, a saját-, és más családok egészségéért és biztonságáért.

Örömmel és hittel tesszük mindezt, hisszük, ha sokan teszünk itt és most, változtathatunk és segíthetünk.

Üdvözlettel és szeretettel:
Wágenhoferné Pohl Magdolna és Wágenhofer János
Keszthelyről
Újdonsült NAPSUGÁR CSAPAT TAGOK

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.