Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A LXII. Életfa Konferencián hallottuk

jns.konf-bp-732-131116

Mire kívántam felhívni a figyelmet?

•    Nincs egészség egészséges gondolkodás nélkül!

• A Maxwell Konferencia jelentősége a mindennapi életünkben, gondolkodásunkban és munkánkban:

  1. Életed 2. legfontosabb napja az, amikor rájössz, hogy miért élsz!
  2. A Földön csak csecsemők születnek, nem „nagy emberek”. „Nagy emberré” a mindennapos fejlődés révén válik az ember. Ezért minden nap tenni kell!
  3. Boldoggá Te magad teszed Magadat. Mások csak segíteni tudnak Téged ebben a folyamatban.

•  Jöjjön el a 2. nap mindenkinek! E nélkül a tanulásod is rendezetlenné, öncélúvá válik. A siker nem jön el! Fókuszálj a küldetésedre!

•   A 2. nap mindenképpen kapcsolódik az egészséghez. Vagy azért születtél, hogy segíts másoknak is egészségesen élni, vagy pedig szükséged van az egészségre ahhoz, hogy teljesíteni tudd a küldetésed.

• Termék+Környezet+Pénz+Siker = Életfa Program / Itt mindent megtalálsz, ami a Te boldogságodhoz szükséges!

• Az igaz ajándék jelenti az igaz örömet! Te vagy az ajándékod legfontosabb része. Mondd el a megajándékozottnak, hogy miért gondoltál az egészség-ajándékra, és miért pont neki! Ajándékozz egészséget és egészséges gondolatot! Legyen a Tiéd a legkülönb ajándék!

• A gyógyítás szabadsága lételeme az egészséges gondolkodásnak! Ma a „betegségőrző” köröknek nem érdeke az egészséges gondolkodás, ezért korlátozzák a gyógyítás szabadságát. Lépjünk át a korlátokon! Akarjunk szabad emberek lenni, és szabadságot hagyni a gyerekeinkre! Mondjuk el mindazt, ami igaz, és mégsem lehet leírni! A termékeink kiválóak és hatékonyak, az egészség őrzését és visszanyerését szolgálják!

•   Érdemelje ki mindenki a süveget, majd minden „Életfás” a koronát!

Bízom benne, hogy hasznos gondolatokat tudtam átadni Neked az Életfa Konferencián, és segíthettem abban, hogy a magyar ember egészségesen gondolkozhasson! Ha Te egyetértesz, és azonosulni tudsz az elhangzottakkal, akkor kérlek, segíts minket ebben a nemes törekvésünkben!

Szeretettel:

Schmidt Ferenc

Schmidt Ferenc

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok