Logo

KONFERENCIA A NAPSUGÁR CSAPATBAN – ÉN ÍGY ÉLTEM MEG

napsugar csapat debrecen

Kedves Életfások!

Ugye mennyire elrepült az idő a legutóbbi Napsugár Konferencia óta? Pedig október 26. még nem volt olyan rég.

A csapat vezetője, Szilágyi Ildikó mindig azt mondja, hogy nem szabad csak azt mondani, hogy jó volt, vagy éppen fantasztikus élmény egy adott dolog. Hanem meg kell tudni fogalmazni és körülírni azt, hogy miért volt jó! Ez már nem is olyan könnyű feladat, hisz érzésekről beszélünk. El kell gondolkozni a válasz előtt! Elsősorban magunkért, mert ha kimondjuk, akkor a vonzás törvénye Rhonda Byrne könyve szerint még több hasonló érzést, élményt ad nekünk.
A konferencia napja most is bővelkedett ilyen csodás érzésekben.
A napindító üzenet számomra nagyon megható volt, mert az isteni szeretet és béke körülvesz, átölel és beburkol engem, téged, minket! Mindenkit! Ezt a tízmilliószoros napot még megspékelte Soós Judit számomra felejthetetlen éneklése is. betekinthettünk Feketéné Dr. Pál Ilona által a nutrigenomika nevezetű csodálatos tudományágat!
Persze a tanulás sem maradhatott el. Bővebb információt szerezhettünk a candidáról Dr. Harsányi Edit előadásában, illetve Feketéné dr. Pál Ilona bevezetett minket egy új tudományágba is, a nutrigenomicába. mely a táplálkozással és étrenddel kapcsolatos epigenetikával (genetikai sokféleséggel) foglalkozik.
Kanyóné Mándi Mária, Tóth Andrea és Acél Anna előadásának, és a tapasztalataikat megosztó Csapattársaknak sikerült teljessé tenni azokat az érzéseket bennünk, hallgatókban, hogy sokat tanulva és jól felüdülve töltsük együtt a gyönyörűen renovált Holló László teremben e napot.
Ne feledkezzünk meg a nap háziasszonyáról, Dr. Horváth Andreáról sem, mert igazán kitett magáért: jó hangulatú, olykor komoly, elgondolkodtató összekötő szövegeiből is sokat tanultam.
Felemelő érzés volt ismét kiállni és egy kicsit megmozgatni a jelenlévőket. Köszönöm a lehetőséget!
Köszönet Bucziné Fésüs Ilonának, mert élményei által mindenki ott volt egy kicsit Svájcban!
A csapatvezetőnk, Szilágyi Ildikó mindenki számára kedves képekben segített visszaemlékezni sok együtt töltött pillanatra. Fontos, hogy néha vissza is tekintsünk, mert mindig tudnunk kell honnan indultunk és meddig jutottunk! Ha pedig tanultunk tanítsunk is! (Tanuld! Tedd! Tanítsd!) Felvázolta a csapatunk jövőképét, és lehetőséget adott arra, hogy mindenki megtalálja a helyét benne, ami nagyon motiválóvá tette nekem!

Méltó zárásként egymás kezét fogva felcsendült az Életfa Záródal!

Várom az újabb konferenciát!

Szeretettel:
Czirják Ildikó
Gyerekklub
NAPSUGÁR CSAPAT

További képek a konferenciáról:

0093.JPG 0095.JPG 0112.JPG

0207.JPG SZI_0406.JPG

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.