Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

NOVEMBER ELSŐ KÖZPONTI KLUBJA MISKOLCON

Novemberi első Központi Klub Miskolcon

Nagyon vártam a november első kedd délutánját. Ez minden hónapban Nekem a Központi Klubot jelenti, hiszen előadóként tarthatom az új érdeklődőknek az Életfa Programunk Bemutatóját. Örömömre tele lett a nagy előadóterem a cég székházában, a Papszer utca 24. szám alatt.

Férfiak, hölgyek, fiatalok és még fiatalabbak lelkesen mosolyogva várták Varga Gyula beszámolóját a napi programról, és utána következtem én az Életfa Virág szirmainak színes bemutatójával. Fűszereztem előadásomat egy chi-kung bemutatóval, amit minden kedves résztvevő bátran csinált utánam. Az agyunk feltöltése után a lélek és belső szervek energetikai utántöltése is megtörtént!

Szünet után következett Varga Gyula előadása a májról, amit statisztikai adatokkal, történetekkel és viccekkel tett még érdekesebbé.
A második szünet mindig a vásárlások ideje, hiszen a novemberi akciók kihirdetése után több vendégünk élt a számára kedvező lehetőséggel.
Az októberi hónap értékelése következett, ahol kiemeltük azon tagjainkat, akik a legtöbbet vásároltak az elmúlt hónapban, ill. azokat, akik a legtöbbször voltak velünk október folyamán.
Majd a bérletvásárlás következett, hiszen hónap elején mindenkinek lehetősége van DÖNTÉST hozni, akar-e tanulni velünk minden kedden vagy nem. Ha igen a válasz, akkor 1500.-Ft-ért kap egy egész hónapra /4-5 alkalomra/ szóló Életfa Klub bérletet.
A tudás a sírunkig elkísér, ha aktívak akarunk maradni.
Az utolsó blokkban pedig arra hívtam fel minden kedves résztvevő figyelmét, hogy hogyan tudunk másoknak is segíteni az egészségmegőrzésben, úgy hogy azt megköszönjék nekünk.
Végül egy közös fotóval zártuk eredményes délutánunkat.
Ezúton szeretném megköszönni minden kedves résztvevőnek, hogy ott volt és ott lesz a következő klubrendezvényeinken is!

Szeretettel:

Hegyi Gyöngyi
Hegyi Gyöngyi
Életvezetési Tanácsadó
Érdeklődj klubprogramjainkról Nálam a 06-70/4572712-es telefonszámon!

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok