Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

NAPSUGÁR CSAPAT KONFERENCIA

Napsugár Csapat konferenciája Debrecenben

Nagy örömömre szolgál, hogy beszámolhatok a Napsugár Csapat 10 éves jubileumi évzáró Konferenciájáról!

Elmondhatom, hogy igen ifjú csapattagnak számítok. De annál nagyobb öröm volt részt vennem, mind hallgatóként, mind pedig előadóként.
Diplomás ápolóként, illetve infekciókontroll nővérként igen sokszor érzékelem, a páciensek mennyire keresik a lehető legoptimálisabb megoldást a megelőzésre vagy a már kialakult betegségek kezelésére. S nem minden esetben a nyugati – medicinális orvoslást választják.
Sokszor az egészségügyi konferenciák, kongresszusok és előadások arról szólnak, hogy az ellátás során összegyűjtött tapasztalatokat összegzik és levonják belőle az átlagos konzekvenciákat.
A Napsugár Csapat Konferenciája pedig bárhol és bármikor prezentálható, mivel oly egyénre szabott, egyéni megtapasztalásokat vonultatott fel. Ezek nem orvosi, kozmetikai, kísérletes vizsgálatokon alapulnak.
Mindezek mellett elmondható, hogy mivel a tapasztalási alap valamilyen szinten egyforma, de mégsem; így úgy érzi magát az ember, mintha egy nagy családi összejövetelén lenne. Ahol a kerek asztalnál megbeszélik – egymásra szeretettel figyelve – a másik megtapasztalásait. Helyet és szót lel magának akár ifjú, akár ifjabb – lévén, hogy ezen termékek csakis felüdülést adhatnak minden téren – így az idősebbnek mondható korosztály is csak megfiatalodhat a korosabbnak tűnő külső alatt, s igazodik az alatta lévő lelkéhez.
Elmondhatom, hogy a Napsugár Csapat Konferenciáján szerzett benyomásaim, tapasztalásaim alapján az Életfa Programban mindig ifjú és még ifjabb lehet, és lesz mindenki. Mind szívben, testben és lélekben egyaránt!

Köszönettel:
Tóth Andrea
NAPSUGÁR CSAPAT

További képek a konferenciáról:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok