Logo

ÉKSZER AZ ALPOKBÓL VALENTIN NAPRA

 eaavn

eaavn 1A havasi gyopár egy lágyszárú évelő növény, amely az Alpesi flórában él, kedvenc vad virág a svájci Alpokban. Párnás alacsony növekedésű alacsony ezüstszürke, molyhos lombozatú. A növény minden részét beborító molyhos szőrök segítenek elviselni a kemény hegyvidéki klíma viszontagságait, az égető napsütést, vagy száraz hideg szeleket. Házi kertbe ültetve szívós sokat tűrő növény.
Európában régóta használt gyógynövény. Tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy a növény erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő anyagokat tartalmaz. A havasi gyopárt a népi gyógyászatban is használják hasi és légúti betegségeknél. A növényt a kozmetikai iparban is használják.

eaavn 2Az Életfa Program Just termékei között megtalálhatók a Havasi gyopár testápoló család tagjai:

Különleges ápolóanyagok, és a friss gleccser kellemes illata összpontosul ezekben a kitűnő bőrápoló készítményekben. Gyorsan felszívódva hidratálják, kellemesen bársonyossá, feszessé és élénkké teszik a bőrt. Kellemes illata egész napra friss, üde érzést biztosít.

További hatásaik: hűsítő hatású, energetizál, véd az UV sugárzástól, segíti a bőr nedvességmegtartó erejét, elősegíti véráramlást, gyulladáscsökkentő.

A Just cég a svájci Alpokban lévő Walliser hegyekben, eredeti élőhelyén termeszti a havasi gyopárt, kihasználva a környezet egyedülálló klímáját.

Kitűnő ajándék, új illat és kiváló bőrérzés!

Szeretettel ajánlom Neked!

Hegyi Gyöngyi
életvezetési tanácsadó
Egészségügyi Team
Természetgyógyász- Reflexológus
06-70/4572712

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.