Logo

BEFŐZÉSKOR TÖRTÉNT.....

beft

Mint nagyon sok magyar háziasszony, az eper érésekor én is elkezdtem a befőzést.

Ahogy értek a különféle gyümölcsök, úgy szaporodtak kamrám polcain a finomságokkal teli üvegek: dzsem, lekvár, befőtt, szörp stb. Mindannyian tudjuk, hogy ez bizony sok vizezéssel jár: megmosni a gyümölcsöt, elmosni az üvegeket..... Nem is sorolom tovább.

Ebben az időszakban az átlagnál is jobban kiszárad a kezemen a bőr. Normál napokon elég volt ha reggel és este bekentem a kezemet a Kamillás kézkrémmel és ez elég védelmet adott egész napra.

Mivel ez kivételes időszaka az évnek, ezért naponta 4-5 alkalommal is szükség volt a krém használatára ahhoz, hogy a kezemen a bőr ne legyen száraz, a hidratáltsága megfelelő legyen. Így fordulhatott elő, hogy ez a "kincs", a Justos Kamillás kézkrém figyelmetlenségemnek köszönhetően elfogyott.

Gyorsan rendeltem - egyszerre kettőt -, de amíg a csomag megérkezett addig is kellett valami védelem a kezemnek, ezért elmentem egy kozmetikumokat is árusító boltba és vettem egy "nevenincs" kézápoló krémet.

A címkéjén az állt, hogy hosszú időre biztosítja a kéz bőrének a hidratáltságát és a kamillatartalmának köszönhetően védi - ápolja azt. Itt volt az igazi lehetőség az összehasonlításra a "mi" Kamillás krémünk és a "nevenincs" kézápoló krém között. Ez utóbbival hiába kentem be a kezemet sokszor egy nap, alig használt valamit.

Ezért rendkívül megörültem, amikor néhány nap múlva ismét a régi kedvenc Justos krémmel kényeztethettem a kezeimet. Számomra ez azt jelenti, hogy minőségi, gyógynövényekből készült krémünk utcahosszal nyert az ismeretlen márkájú kézápoló előtt.

Köszönöm szponzoromnak: Tóthné Cserhalmi Majának, hogy jó pár évvel ezelőtt felhívta a figyelmemet erre a mára már számomra nélkülözhetetlenné váló termékre, amely segít abban, hogy ezt a "vizes" időszakot könnyebben átvészeljem és komfort érzetem a Just Kamillás kézápoló krémjének köszönhetően teljes lehessen.

Kecskés Elekné Ildikó
Delfin csapat
Gyerek Klub tag
Tata
06 70 7704622

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.