Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

EL CAMINO - AHOVA A JUST IS ELKÍSÉR

ecaajie

Fogadjátok sok szeretettel Kecskésné Ildikó cikkét, melyben összefoglalta a Fia, Kecskés Márton El Camino zarándoklatról szóló gondolatait.
Gratulálunk a nagyszerű teljesítéshez !

Szeretettel:
Tóthné Cserhalmi Mariann

BÜSZKE VAGYOK A FIAMRA

Fiam, Kecskés Márton, már régóta tervezgette, hogy több hazai túra után szeretné megtenni a nagy, igazi zarándokutat Saint-Jean-Pied-De-Port és Santiago de Compostela között. Nagyon sok kilométerről van szó: több mint 800 km. Nekem még kimondani is nehéz volt. Nem beszélve a megtételéről. Neki az itthoni 100 és 200 km közötti túrák már meg sem "kottyantak"!

Egyéni edzéstervet állított össze már hónapokkal az indulás előtt. Ehhez hozzávette a táplálkozási tanácsokat is. Következetes volt mindvégig. Dilemmát csak az okozott, hogy mi kerüljön a hátizsákjába, hiszen több mint egy hónapra való ruháról és más praktikus, de adott esetben nélkülözhetetlen dologról volt szó.

Az összsúly nem haladhatja meg a túrázó testsúlyának 10 max. 12%-át. Ez az Ő esetében 10kg volt. Mivel Ő is az Életfa Program tagja, tudta hogy milyen készítményeket kell feltétlenül magával vinnie. A vöröskeresztes kis táskába belekerült a Walwurz, az Árnika és a Teafa krém, valamint a Jolly Joker 31-es olaj. A Walwurz és az Árnika az esetleges sérülések, rándulások kezelésére szolgált, a Teafa krém és a 31-es olaj a fertőtlenítésre, fájdalomcsillapításra. Én készítettem szúnyogriasztó spray-t Életfa módra.

Július 8-án indult Budapestről, a gyaloglást pedig július 10-én kezdte el Saint-Jean-Pied-De-Port-ból. A célba, Santiago de Compostelaba 28 nap múlva, augusztus 6-án érkezett. Hogy fokozza az élményeit, még "leugrott" az onnan mint egy 60-70km-re levő Atlanti óceánhoz egy kicsit lazítani.

Én itthonról aggódtam végig ezt a több mint egy hónapot, de szerencsére minden sérülés nélkül megúszta ezt az életre szóló élményt nyújtó túrát. Képes élménybeszámolója során hangsúlyozta, hogy milyen nagy hasznára voltak az Életfás termékek, amelyek nem csak neki, hanem túratársának is segítettek az apróbb sérülések kezelésében és a komfortérzetük javításában.

Örülök, hogy minden rendben ment! Boldog lennék, ha sok ehhez hasonló dologról "tudósíthatnék". Ehhez már a két legfontosabb dolog adva van: a FIAM és a JUST készítmények.

Kecskés Elekné Ildikó
Delfin csapat
Gyerek Klub tag
Tata 70/770 4622

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok