Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

EGÉSZSÉGÜGYI TEAM AZ ÉLETFA PROGRAMBAN

etaep

Nagy boldogság volt számomra, hogy az Egészségügyi Team munkáját ezen a szombati értekezleten hárman képviselhettük a Delfin Csapatból: Balázsné dr. Burkus Gabriella fitoterapeuta, dr. Rovács Melinda gyermekorvos és jómagam.
Fogadjátok nagy szeretettel Balázsné dr. Burkus Gabriella gondolatait!

Szeretettel: Hegyi Gyöngyi

Először vettem részt az Egészségügyi Team értekezletén 2016. augusztus 6-án Budapesten. Nagy izgalommal és lelkesedéssel vártam a napot, és gondolatban készültem az előzetesen elküldött napirendi pontokkal kapcsolatos felvetésekre.

Az értekezlet várakozásomon felüli volt. Öröm volt hallani és látni, hogy az ország egészségügyi állapotával, az emberek egészséges életmódjával hogyan törődik egy maroknyi csapat. Azért mondtam maroknyit, mert 12 fő volt a megbeszélésen. Köztük körzeti orvosok, pszichiáter, dietetikus, természetgyógyász, fitoterapeuta, reflexológus.

Nagy megelégedés töltötte el a lelkemet, hogy az üzleti élet alapját egy felkészült szakmai csapat irányítja, nagyon nagy felelősséggel, örömmel és lelkesedéssel.

Voltak különböző álláspontok, amiket ütköztettünk egymással, de intelligens elit csapat révén tudtunk közös gondolatokat összecsiholni, és közös megállapodásokat kötni. Valamennyiünknek egy a célkitűzése: egészséges termékeket, minőségi darabokat, szakmai felkészültséggel és felelősséggel eljuttatni valamennyi magyar ember számára, aki sokáig egészségesen és boldogan akar élni.

A technikai lebonyolítás is testhezálló volt. Igazából nem is tartottunk nagy szüneteket, mert élveztük az egymással való beszélgetést, a különböző egészségügyi szakterületen tevékenykedők példáit.

Köszönjük szépen a JNS Hungária Kft. igazgatójának, Schmidt Ferencnek és valamennyi szervezőnek a lehetőséget, hogy ott lehettünk!

Köszönjük azok nevében is, akik problémákkal, vagy bármilyen felvetéssel hozzánk fordulnak, és tudunk nekik segíteni!

Köszönöm a saját nevemben is, hogy ott lehettem! Nagy büszkeség tölt el, hogy ilyen kiváló csapat részese voltam, és lehetek remélem még nagyon sokáig!

Miskolc, 2016. augusztus 9.

Üdvözlettel:
Balázsné dr. Burkus Gabriella
természetgyógyász-fitoterapeuta
Egészségügyi Team tag