Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ÍME!!! ELTELT 1 ÉV!

Kaptam egy levelet. Írója jó néhány éve a tagunk. Sok éve várták a csodát, együtt drukkoltunk egy babáért.
A csoda megtörtént, a nőből anya, a férfiből apa, a párból család lett! Egy ilyen levél mindig megerősít. Sokan elhajtanak, de tudom, hogy amit csinálok, képviselek, azzal varázsolni lehet:
Jöjjön a levél!

Dr. Harsányi Edit

ime eltelt 1 ev 1Remélem, létezik már a Just-Nahrin történelmében a tipikus „justnahrinos” Baba! Árva Szonja Zoltána pontosan ilyen!

Nem tudom, hogy igaz-e a mondás, miszerint, ha emlegetnek bennünket, akkor csuklunk, ha így van, akkor "Te Szegény"!!!

Köszönöm, hogy annak idején pont akkor és ott voltál, és megismertük ezeket a fantasztikus termékeket! Sok éve ennek, de mint anya, sok terméket most fedeztem fel, és mondhatom, zsákszámra használom őket!

Az Anya-Baba legjobb barátja a Levendula krém! Alvás, nyugtalanság, oltás..... nem számít! Csak kenem, és nincs probléma!

A télen sajnos mi is beleestünk az influenzába! Nem rohantam az orvoshoz, nem szedtünk antibiotikumot, hanem szép nyugodtan kivártam, míg a szervezetünk leküzdötte a betegséget. Tulajdonképpen könnyű dolgom volt! Fürdő, min. naponta 3-szor, benne Lábsó, Kakukkfű fürdő, Teafaolaj.

Fürdő után készítettem egy krém-keveréket, benne: Kakukkfű krém, Testápoló, Teafa krém, Levendula krém.

Amikor lázas volt, Teafa olajjal kentem a mellkasát elől-hátul, mondhatom 10 perc után már csak hőemelkedése volt.

A köhögésre még kapott Vivi Aloét (IMÁDOM), persze a Kakukkfű repertoár mellé! A függönyünk igencsak ismeri az Eucasol sprayt, szerencsére nem szokott tiltakozni, amikor fújom! Talán a legfontosabb a NYUGALOM, amit ez alatt a két hét alatt éreztem! Teljes biztonságban éreztem magam a termékekkel, egyszer sem hívtam a háziorvosunkat, pedig szerencsére nem gyógyszerpárti! Mindent tudok kezelni, ami probléma felmerül! 

Még egy tapasztalat: Az egyik kereskedelmi egységben vásárolt krumplitól kiömlött Szonja bőre, lehívtam az orvost, mert nem tudtam eldönteni mi az. Azonnal kentem neki Teafával, mire kiért doktornő, bőszen illatoztunk!  Ő mondta, hogy valószínű a krumplira lett allergiás, mondhatom rettenetesen nézett ki szegény… A dokinő is ájuldozott a heves reakció miatt. Minden pelenkázásnál lekentem az egész testét, kapott még kalciumot, és 24 óra múlva visszahúzódott az egész.

Minden nap egy CSODA! A legjobb, hogy az én szkeptikus imádott férjem, miután kiheveri a "sokkot", hogy valami baj van Szonjával, utána mindig megkérdezi, mivel kentem, mit adtam neki. Ez olyan JÓ! Sőt! Ő is elkezdte szedni a Sarki gyökér kapszulát és a Q10-et, csak súgva említem, hogy a cigit is letette 20 év után. Szuper, ugye?

Én azt mondom, hogy ez a nyugalom és biztonság, amit ezek a termékek adnak, megfizethetetlen! Sok anyukától hallom, hogy "jaj, milyen drága"! Az antibiotikum 2-szer ennyibe kerül, nem beszélve a mellékhatásokról, sajnos ezt már nem látják. Remélem, egyszer rájönnek!

Sok puszi neked, remélem 20 év múlva is írhatok neked Szonjáról, a Justról és a Nahrinról!

ime eltelt 1 ev 2Szeretettel:

Barbócz Edit
Életfa Baglyok Csapata

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok