Logo

TEGYÜNK EGYÜTT A CSALÁDOK MEGHITT KARÁCSONYÁÉRT!

mikulas fejlec

Kedves Életfások!

Mondok Andreától, a Delfinek csapatának tagjától kaptuk ezt a nagyon kedves, szívhez szóló felhívást, aminek természetesen nem tudunk ellenállni.
Mivel az Életfa Program a magyar családok programja, és az Életfa virág szirmai között megtalálható a család, és a gyerek szirom, feltétlenül e nemes kezdeményezés mellett a helyünk.

Jöjjön hát Andrea levele:

Kedves Életfások!

Eltelt ismét egy év!

Remélem Mindenkinek úgy alakult, ahogy azt szerette volna!

Emlékeztek a tavalyi évben, decemberben ellátogattunk a budapesti MikulásGyárba, ahol a manócskák várták az adományainkat. Közel 300.000 gyermek karácsonyát tették szebbé! Ehhez Mi is hozzájárultunk!

Köszönöm Nektek!

Szeretnénk, ha ez a kezdeményezés az Életfa Program része lenne!

Idén ismét arra kérnélek Benneteket, hogy segítsük a szegény, rászoruló gyermekek karácsonyát azzal, hogy ajándékot küldtök Nekik!

Higgyétek el, Nekik egy használt könyv, társasjáték, plüss óriási öröm!

Mit fogad szívesen a Mikulásgyár? Pl. tartós élelmiszereket is: cukor, liszt, olaj, tészta.......

Ezt a pár sort a Mikulásgyár honlapjáról csatolom:

mikulasgyar 10 eves„A MikulásGyár elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, játékokat, édességet vár adományként. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a rászorultaknak tartós élelmiszerre van a legnagyobb szükségük, így, amennyiben lehetőségük van, hozzanak minél több konzervet, tésztát, lisztet, cukrot, rizst, olajat stb. A Mikulásgyár nagyon szívesen fogad játékokat, könyveket is, ám arra kérjük az adományozókat, hogy olyan ruhákat, könyveket hozzanak, amelyeket maguk és gyermekük is szívesen fogadna.
Az ajándékokat, adományokat, felajánlásokat nem szükséges becsomagolni, akár kézben, akár dobozban, akár nejlonzacskóban is hozhatják.”

Légy szíves, nézzetek szét a közeletekben és küldjétek el a budapesti vagy a miskolci központba az adományaitokat legkésőbb 2014.december 09-ig!

Mindenkit nagy szeretettel várunk, hogy közösen az Életfa családdal legyünk abban a varázslatos manócskákkal teli sátorban!

Tartsatok Velünk december 10-én, szerdán 17h-kor!

Legyünk minél többen részese ennek a nagyszerű kezdeményezésnek!

Köszönöm az együttműködést!

Mindenkinek nagyon szép, Áldott Ünnepeket Kívánok!

Szeretettel:
Mondok Andrea

Amit pedig mi szeretnénk kérni Tőled:

Tájékoztass minél több munkatársat a csapatodból, és gyűjts minél több ajándékot, amit el tudunk vinni a Mikulásgyárba.

Ha személyesen kívántok velünk jönni, akkor megtehetitek december 10-én.

Ha nem tudjátok személyesen képviselni csapatotokat, akkor kérjük, gyűjtsétek össze az ajándékokat, és legyetek szívesek a budapesti képviseletünkre azokat eljuttatni.

Az összes ajándékot az Életfa Program nevében adjuk át, és az internetes felületeinken (Honlap, Hírmondó, Facebook) közzétesszük a gyűjtők-ajándékozók nevét.

Számítunk Rátok!

Szeretettel
az Életfa Program csapata

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.